Η Ομάδα του Ευτροφία

Το Ευτροφία δημιουργήθηκε το 2014 με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου διατροφικών υπηρεσιών.

Με γνώμονα πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για ενήλικες και παιδιά που αφορούν την αλλαγή της διατροφής και του τρόπου ζωής με στόχο τη διαχείριση του βάρους, την αντιμετώπιση κλινικών καταστάσεων και άλλα πολλά.

Παράλληλα, θέλοντας να προσεγγίσουμε το θέμα της καλής διατροφής από μικρή ηλικία, υλοποιούμε τακτικά εργαστήρια διατροφής για παιδιά και εργαστήρια διατροφής για ενήλικες. Τέλος, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διατροφής προς επιχειρήσεις (εστίασης κ.α.) αλλά και τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών διατροφής από απόσταση.

Το Ευτροφία είναι μια φιλόδοξη προσπάθεια στο χώρο της διατροφικής εκπαίδευσης.

Στόχος μας είναι να αποσυνδεθεί η έννοια της διατροφής με την απώλεια βάρους και να γίνει κατανοητό ότι η καλή διατροφή μας αφορά όλους!

Σας περιμένουμε λοιπόν για να δούμε με διαφορετικό μάτι τη διατροφή!

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΤΡΟΦΙΑ
Η ομάδα του Ευτροφία
Φωτογραφία της Μαρκέλλας Συμεοπούλου

Μαρκέλλα Συμεοπούλου

Κλινική Διαιτολόγος-
Διατροφολόγος, MSc, CISSN

Η Μαρκέλλα τελείωσε το Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και κατόπιν απέκτησε το μεταπτυχιακό της τίτλο στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, όπου ειδικεύτηκε στην παχυσαρκία και τη διαχείριση βάρους. Έκτοτε ασκεί το επάγγελμα του Διαιτολόγου σε ιδιωτικό επίπεδο, ενώ έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών Καραμανδάνειο.

Πιστεύοντας πως η διατροφή μπορεί να προσφέρει πολλά σημαντικά οφέλη στην υγεία του ανθρώπου, σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση του κόσμου που θέλει το διαιτολόγο να είναι αδυνατιστής, ξεκίνησε το Ευτροφία, και μαζί με τη Μέμα έχουν ως στόχο να αποσυνδέσουν την έννοια της καλής διατροφής από την έννοια της δίαιτας.

Είναι πιστοποιημένη Αθλητική Διατροφολόγος από τη Διεθνή Κοινότητα Αθλητικής Διατροφής (Certified Sports Nutritionist, International Society of Sports Nutrition) και διδάσκει στα σεμινάρια Αθλητικής Διατροφής που διενεργούνται στη σχολή Base Training.

Φωτογραφία της Μέμας Λαμπροπούλου

Μέμα Λαμπροπούλου

Κλινική Διαιτολόγος-
Διατροφολόγος, MSc, CISSN

Η Μέμα σπούδασε διατροφή στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης όπου και ειδικεύτηκε στην Διαχείριση Βάρους και την Παχυσαρκία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε να ασκεί ιδιωτικά το επάγγελμα του Διαιτολόγου-Διατροφολόγου ενώ άρχισε, παράλληλα, να ψάχνει ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της διατροφής. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η συνεργασία της με τη Μαρκέλλα, με την οποία μοιράζονται (εκτός από τις κοινές σπουδές) και το ίδιο όραμα για το τι σημαίνει καλή διατροφή και πώς αυτή πρέπει να μεταδίδεται στο κοινό. Έτσι, από το 2013 ξεκίνησαν μαζί το Ευτροφία, το πρώτο διατροφικό εργαστήρι στην Πάτρα.

Στα υπόλοιπα προσόντα της συγκαταλέγονται η πιστοποίηση Αθλητικού Διατροφολόγου από την Διεθνή Κοινότητα Αθλητικής Διατροφής (Certified Sports Nutritionist, International Society of Sports Nutrition) και η εμπειρία της σαν εκπαιδευτικό προσωπικό στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Βέργη. Είναι, επίσης, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων

Συνεργάτες

Φωτογραφία της Ειρήνης Κύρα

Ειρήνη Κύρα

Κλινική Διαιτολόγος-
Διατροφολόγος, MSc, CISSN

Η Ειρήνη είναι και εκείνη απόφοιτη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακό στη παχυσαρκία και τη διαχείριση βάρους από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, όπως η Μέμα και η Μαρκέλλα. Πάντα πίστευε πως ο τρόπος που τρέφεται κανείς είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη ψυχολογία του γι’ αυτό και έχει ολοκληρώσει αρκετά ψυχο-εκπαιδευτικά προγράμματα με τελευταίο (2018) για παράδειγμα το NLP Wellbeing Diploma, εξελίσσοντας τις δεξιότητες επικοινωνίας και συμβουλευτικής της. Από όταν έγινε μανούλα, το 2019, έχει εντρυφήσει και στη βρεφική διατροφή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο θηλασμό και στο baby led weaning.

Πέρα από τις διατροφικές συνεδρίες, στην επαγγελματική της πορεία έχει ασχοληθεί και με την επιστημονική διαχείριση σε ποικίλα διατροφικά project (αφίσες, event, βιβλία, παρουσιάσεις, καμπάνιες, τηλεοπτικές-ραδιοφωνικές εκπομπές, εταιρική υποστήριξη κλπ), την ερευνητική εργασία ως εξωτερική συνεργάτης στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και τη διδασκαλία σε διατροφικά μαθήματα ιδιωτικού ΙΕΚ. Από το 2020, είναι υπεύθυνη επικοινωνίας στο Ευτροφία και περήφανη αρωγός στο όραμά του!

Φωτογραφία του Πάρη Παπαβλασόπουλου

Πάρης Παπαβλασόπουλος

Sr. Digital
Product Manager

Ο Πάρης τελείωσε το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πάτρας προτού αποκτήσει το μεταπτυχιακό του τίτλο στο Marketing από το Πανεπιστήμιο του Nottingham Trent. Στις αρχές του 2010, το ενδιαφέρον του για τις νέες τεχνολογίες και το internet ήταν το εισιτήριο για να ασχοληθεί και επαγγελματικά με τον κλάδο της Τεχνολογίας, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Junior Project Manager σε ένα από τα πιο γνωστά digital agencies της Αθήνας.

Από τότε μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει και ηγηθεί της υλοποίησης, εξέλιξης και προώθησης πολλών digital προϊόντων (website, mobile εφαρμογών) για μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς της Ελλάδας (gazzetta.gr, sdna.gr, Eurobank, Eurolife, HOL, Χρυσός Οδηγός, Διεθνής Αμνηστία), για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (European Commission) και οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από το 2019, μαζί με την ομάδα του Ευτροφία, αναπτύσσουν και προωθούν στον ψηφιακό κόσμο το Ευτροφία και το eutrofia.gr.

Ο χώρος μας

Τα γραφεία του Ευτροφία στην Πάτρα
Επιλέξτε ημέρομηνία και κλείστε το ραντεβού σας στο Ευτροφία Κλείστε ραντεβού