Δεδομένων των νέων συνθηκών στην καθημερινότητά μας εξαιτίας του κορωνοϊού, εμείς αποφασίσαμε να συμβάλλουμε στα μέτρα ματαιώνοντας τις διά ζώσης συνεδρίες μέχρι νεωτέρας.

Αντί αυτών, θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες διατροφής και δίαιτας μέσω διαδικτύου / internet μέσω οποιασδήποτε σχετικής πλατφόρμας (Skype, Viber, Messenger, ακόμα και τηλεφωνικά). Οι υπηρεσίες από απόσταση είναι, εξάλλου, προ πολλού στις υπηρεσίες μας.

Αν αναρωτιέστε γιατί είναι καλή ιδέα να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε σε μια τέτοια χρονική στιγμή συνεδρίες μαζί μας, εμείς σας δίνουμε ενδεικτικά μερικούς λόγους παρακάτω!

Για ποιο λόγο να επιλέξεις τις υπηρεσίες διατροφής από απόσταση του Ευτροφία:

  1. Γιατί, τώρα, πιο πολύ από ποτέ, χρειαζόμαστε μια ισορροπημένη και πλήρη διατροφή ώστε να θωρακίσουμε το ανοσοποιητικό μας
  2. Γιατί οι νέες συνθήκες αυξάνουν το στρες, κάτι το οποίο μπορεί εύκολα να έχει επιπτώσεις και στη διατροφή μας
  3. Γιατί πολλοί από τους λόγους που δε μας αφήνουν να προσέξουμε τη διατροφή μας, υπό κανονικές συνθήκες εργασίας (έλλειψη χρόνου, στρες ρυθμών καθημερινότητας,  αδυναμία προγραμματισμού εβδομάδας, συχνές κοινωνικές έξοδοι), έχουν τώρα αρθεί και μπορούμε (επιτέλους!) να αφιερώσουμε χρόνο στη βελτίωση της διατροφής μας
  4. Γιατί αυτή η συγκυρία μπορεί, από μία σκοπιά, να είναι η τέλεια ευκαιρία να εξασκηθούμε σε νέες διατροφικές συνήθειες – πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή στη ζωή μας όπου “τρέχουν” όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας
  5. Γιατί η μείωση των επιπέδων φυσικής δραστηριότητας μπορεί εύκολα να έχει αντίκτυπο στην θερμιδική μας πρόσληψη
  6. Γιατί, φυσικά, η συνεδρία μέσω κάποιας online πλατφόρμας δεν έχει τίποτα να “ζηλέψει” από τις διά ζώσης συνεδρίες!

Συχνές ερωτήσεις:

– Δε χρειάζονται μετρήσεις βάρους και ποσοστού λίπους με επαγγελματικό εξοπλισμό για να έχω καλύτερα αποτελέσματα;

Οι μετρήσεις ακριβείας δεν είναι το μόνο κριτήριο που καθορίζει την πρόοδό σας- αντιθέτως, όπως και στις συναντήσεις στο γραφείο, χρησιμοποιούμε πολλούς ακόμα δείκτες για να αξιολογήσουμε την πρόοδό σας, όπως ημερολόγια διατροφής.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι απλές μετρήσεις σε δική σας οικιακή ζυγαριά είναι αρκετές ώστε να δούμε την πρόοδό σας στο θέμα του βάρους και δεν μας εμποδίζουν καθόλου από το να επιτύχουμε υψηλούς στόχους.

– Πώς γίνεται η επικοινωνία και ποια διαδικασία ακολουθείται;

Η επικοινωνία γίνεται μέσω Skype ή άλλου αντίστοιχου προγράμματος (Viber, Messenger, ακόμα και τηλεφωνικά).

Εφόσον δεν έχουμε συνεργαστεί πάλι στο παρελθόν, τα βήματα που ακολουθούμε είναι τα εξής:

  • Αρχικά κανονίζουμε μία πρώτη συνεδρία κατά την οποία λαμβάνουμε το ιστορικό και όλες τις λεπτομέρειες της διατροφής σας ώστε να προσαρμόσουμε πλήρως το διατροφικό πλάνο
  • Υστερα συμφωνούμε στη συχνότητα των συνεδριών μας
  • Στις επόμενες συνεδρίες αξιολογούμε την πορεία σας, επικεντρωνόμαστε στις όποιες δυσκολίες ή εμπόδια αντιμετωπίσατε,  συζητάμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να ξεπεραστούν και φυσικά θέτουμε καινούριους στόχους.

Στόχος όλων αυτών είναι να σας δώσουν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τη διατροφή και το βάρος σας μόνοι σας στο εξής και να σας γίνει τρόπος ζωής!

– Πώς γίνεται η πληρωμή;

Η πληρωμή πραγματοποιείται με το πέρας της συνεδρίας, προτού σταλεί το διαιτολόγιο, μεταφορά στο τραπεζικό μας λογαριασμό.

Βρίσκετε ενδιαφέρουσα την πρότασή μας; Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας!