Υπηρεσίες διατροφής προς ενήλικες και παιδιά

Το Ευτροφία παρέχει ένα εύρος εξατομικευμένων υπηρεσιών υγιεινής διατροφής για παιδιά και ενήλικες σε οποιαδήποτε χώρα και περιοχή του κόσμου και αν βρίσκονται.

Οι υπηρεσίες του Ευτροφία

Οι παρακάτω υπηρεσίες υλοποιούνται με εξατομικευμένες συνεδρίες «ένας-προς-έναν» και στοχεύουν, πρωτίστως, στη βελτίωση της ποιότητας διατροφής των ατόμων που απευθύνονται σε εμάς.

Απώτερος στόχος είναι, φυσικά, η βελτίωση της υγείας, της αθλητικής απόδοσης και, εν γένει, της ευεξίας του ατόμου.

Οι υπηρεσίες αυτές, ανάλογα με το στόχο του ατόμου κάθε φορά, διαφοροποιούνται ως εξής:

 • Διατροφή για αύξηση βάρους και απώλεια βάρους.
  Εξατομικευμένες συνεδρίες με στόχο την αύξηση, απώλεια και ρύθμιση του βάρους.
 • Κλινική διατροφή.
  Συνεδρίες με στόχο τη ρύθμιση κάποιου κλινικού ζητήματος, όπως είναι το μεταβολικό σύνδρομο έως και πολύ πιο περίπλοκα ζητήματα στα οποία η διατροφή μπορεί να βοηθήσει, όπως η νεφροπάθεια, ο Σακχαρώδης Διαβήτης, η ογκολογική θεραπεία και άλλα.
 • Αθλητική διατροφή.
  Υπηρεσίες που απευθύνονται σε επαγγελματίες αθλητές ή απλούς αθλούμενους, με στόχο τη βελτίωση της σύστασης σώματος ή/και της αθλητικής απόδοσης.
 • Διατροφή για εγκύους.
  Διατροφική υποστήριξη εγκύων για την διαχείριση του βάρους και την εξασφάλιση μιας πλήρους διατροφής κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.
 • Διατροφή για Vegan και Vegetarian.
  Καθοδήγηση ατόμων που επιλέγουν να απέχουν από την κατανάλωση κρέατος, με στόχο μια διατροφή σε θρεπτικά συστατικά και ενέργεια.
 • Online διατροφικά εργαλεία.
  Το Ευτροφία σας παρέχει μία σειρά online εργαλειών για τον υπολογισμό διατροφικών δεικτών με σκοπό την ενημέρωσή και κατανόηση των διατροφικών αναγκών του σώματος σας όπως και των παιδιών σας.

Οι παραπάνω υπηρεσίες δύνανται να υλοποιηθούν και από απόσταση (Online συνεδρίες διατροφής και δίαιτας μέσω Skype) ή με τη βοήθεια άλλων διαδικτυακών μέσων επικοινωνίας, με στόχο την εξυπηρέτηση ατόμων που είτε ζουν στο εξωτερικό είτε δεν μπορούν να μας επισκεφθούν από κοντά.

Τέλος, πέρα από τις υπηρεσίες που πραγματοποιούνται εξατομικευμένα, το Ευτροφία σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα ευεξίας για επιχειρήσεις. Οι υπηρεσίες αυτές απευθύνονται σε ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων με απώτερο στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της ή/και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και απόδοσης των εργαζομένων της.

Επιλέξτε ημέρομηνία και κλείστε το ραντεβού σας στο Ευτροφία Κλείστε ραντεβού