Φυσικά και υπάρχει κατάλληλος τρόπος για να αδυνατίσει ο καθένας ξεχωριστά! Και αυτό το καθορίζει η διατροφική του συμπεριφορά!

 

  • Είστε επιρρεπείς στο τσιμπολόγημα;  Η δίαιτα για εσάς θα πρέπει να περιλαμβάνει διακριτά γευματικά επεισόδια, πλην όμως συχνά, που θα σας βοηθήσουν να ελέγχετε την όρεξη σας.

 

  • Δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς γλυκό; Η δική σας δίαιτα ενδέχεται να περιλαμβάνει μια μικρή γλυκιά απόλαυση ώστε να μάθετε την ελέγχετε λίγο πιο σωστά αλλά και να επαναπροσδιορίσετε την απόλαυση που σας δίνει.

 

  • Τρώτε συνέχεια απ’ έξω; Παρότι το πλήγμα μπορεί να είναι σημαντικό, το ουσιαστικό είναι η δίαιτα να σας δίνει μια μέση λύση: κάποια εύκολα σε προετοιμασία γεύματα καθώς και υγιεινές επιλογές εκτός σπιτιού.

 

  • Βγαίνετε συχνά και πίνετε; Καλώς ή κακώς το αλκοόλ αποτελεί μέρος της κοινωνικής μας ζωής, που όμως προσδίδει αρκετές κενές θερμίδες! Η δική σας δίαιτα θα δίνει ένα περιθώριο στο αλκοόλ, βάζοντας του ένα ρεαλιστικό στόχο.

 

Ουσιαστικά κάθε προσπάθεια για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πρέπει να γίνεται όσο πιο κοντά γίνεται στις ανάγκες του καθενός, στην καθημερινότητά του, στον τρόπο που οργανώνει τη ζωή του, ώστε να έχει διάρκεια αλλά και ουσία! Μη το σκέφτεστε άλλο, δείτε τι έχουμε να προτείνουμε για εσάς με μία πλήρως εξατομικευμένη προσέγγιση!