Μελωδίες ηχούν στα αυτιά σου και μόνο που ακούς το όνομά του. Αυτή η όμορφη πόλη έχει τόσα πολλά να σου δώσει που δε χορταίνεις ποτέ!

Από την πρόσφατη εμπειρία μας λοιπόν σου προτείνουμε να απολαύσεις κάθε σπιθαμή εμπειρίας που σου προσφέρει και ειδικότερα να γίνεις για λίγο.. Γάλλος.
– Η φυσική δραστηριότητα είναι κατά κόρον στην καθημερινότητά του! Δε θα δεις εύκολα υπέρβαρους ανθρώπους, αντιθέτως όλοι είναι πολύ fit και από ότι μάθαμε ασχολούνται με ποικίλα αθλήματα.Για τους επισκέπτες φυσικά το περπάτημα είναι ατέλειωτο. Σε μία μέση μέρα εμείς φτάναμε τα 20.000 βήματα!
-Με τόσα αρτοποιήματα πώς να αντισταθείς; το ψωμί έχει εξέχοντα ρόλο στην καθημερινή διατροφή του λαού αυτού επομένως θα αποτελέσουν και για εσένα τη βασική πηγή υδατανθράκων για εκείνες τις μέρες.
– Η γαλλική κουζίνα είναι ιδιαίτερη, με αρκετές επιδράσεις από τους γειτονικούς λαούς. Φρόντισε το κύριο γεύμα να ενσωματώνει όλες τις κύριες ομάδες τροφίμων δηλαδή πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λαχανικά π.χ. μία καλή επιλογή θα ήταν ένα γεύμα βασισμένο στο κρέας όπως η παραδοσιακή πάπια ή και το ψάρι.
– Οι παραδοσιακές τάρτες και κρέπες αξίζουν επίσης τη γευστική ματιά σου! Η κρέπα που δοκιμάσαμε είμαι σαφώς μικρότερη από την αντίστοιχη στην Ελλάδα οπότε θα μπορούσε να ενταχθεί στη μέρα σου είτε σαν πρόχειρο γεύμα είτε και ακόμα σαν συνοδευτικό, αν τη μοιραστείς.
-Αυτήν την εποχή του χρόνου βρήκαμε πολύ ωραία φρούτα όπως ώριμα και ζουμερά μάνγκο, βατόμουρα και κεράσια..οπότε πάρε μαζί σου και τις καλές σου συνήθειες! Τόσο οι έτοιμες φρουτοσαλάτες όσο και τα μικρογεύματα με τη μορφή σαλάτας μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετικές γρήγορες επιλογές για ανεφοδιαστείς με βιταμίνες!
-Τέλος, ποικιλία τυριών και κρασιών θα σε συντροφεύουν τα βράδια, σε κάποιο κλασσικού τύπου bistro..Απόλαυσε λοιπόν το Παρίσι με όλες σου τις αισθήσεις!
ΥΓ.  Πέρα από έναν καλό tourist guide για να μάθεις όμορφες περασμένες ιστορίες του Παρισιού, ο καλύτερος μας σύντροφος ήταν ένα fitband (αυτά τα βραχιολάκια που μετράνε τη φυσική δραστηριότητα). Κατέβασε μία αντίστοιχη εφαρμογή (αν δεν έχεις κάτι αντίστοιχο) και θα εκπλαγείς με τον εαυτό σου!