Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα διατροφής είναι πολύ σημαντικό, καθώς όντας προσαρμοσμένο στις συνήθειες και την καθημερινότητά σας και παράλληλα εξασφαλίζοντας ισορροπία, μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε ευκολότερα το ζητούμενο: να το κάνετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε για πάντα από το παραπάνω βάρος!

 

Θέληση-κίνητρο

Μα θα μου πείτε αυτό δεν είναι δεδομένο; Όσο και αν σας ακούγεται περίεργο δε θέλουν όλοι οι άνθρωποι που προσπαθούν να χάσουν βάρος πράγματι να πετύχουν! Και αντικειμενικά σύμφωνα με μελέτες είναι ο βασικότερος ανεξάρτητος παράγοντας για την επιτυχία. Οπότε αν τα έχετε, είστε σχεδόν επιτυχημένοι!

 

Αλλαγές στον τρόπο ζωής

Το ξέρετε ήδη, πως κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σας χρειάζονται βελτίωση, είτε είναι ο χρόνος που κινείστε, είτε ο χρόνος που κοιμάστε είτε η οργάνωση του φαγητού. Όποιο και να είστε σε θέση να αλλάξετε πιο εύκολα, θα έφερνε σημαντική διαφορά οπότε προσπαθήστε να το βάλετε από τώρα σε σειρά.

 

Υποστήριξη

Όλα μπορείτε να τα καταφέρετε και ειδικά στο θέμα της διατροφής! Το μόνο που χρειάζεστε είναι έναν βοηθό, έναν άνθρωπο να σας υποστηρίζει, να μπορείτε να συζητάτε μαζί του οποιαδήποτε δυσκολία που αντιμετωπίζετε και να φυσικά να σας βρίσκει λύσεις και τρόπους να τις ξεπερνάτε. Να σας καταλαβαίνει και να σας βοηθάει να κάνετε όλα σας τα βήματα πιο αποδοτικά και πιο εύκολα.

 

Θέλει δύναμη, θέλει στρατηγική αλλά σίγουρα το να νιώθετε καλά με το σώμα και τις επιλογές σας θα σας ανταμείψει!