Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας που ήταν στις 7 Απριλίου, το αθλητικό σωματείο της ΕΑΠ διοργάνωσε μία πολύ όμορφη εκδήλωση για τα παιδιά των ακαδημιών! Στην εκδήλωση παρευρεθήκαμε και εμείς,  μιας και ο ρόλος της καλής διατροφής είναι βασικότατος για την καλή υγεία των παιδιών και μετέπειτα ενηλίκων.

Ο σούπερ ήρωας της διατροφής τους έδειξε τον δικό του τρόπο που βρίσκει την ισορροπία μέσα στην ημέρα του ενώ τα κάλεσε να βρουν τα δικά τους βήματα σε αυτόν τον τομέα, ξεκινώντας από μικρές καθημερινές αλλαγές, όπως η αύξηση των φρούτων και των λαχανικών, η επιλογή υγιεινών γλυκών και σωστών σνακ για πριν και μετά την προπόνηση!

 

Στη συνέχεια παίξαμε ένα παιχνίδι γνώσεων διατροφής ενώ στο τέλος μοιράστηκαν στα παιδιά διάφορα υγιεινά σνακ  όπως κρέμα, ρυζόγαλο, μπάρες δημητριακών, παστέλι, μήλα, μπανάνες, σταφίδες με την ευγενική χορηγία τοπικών επιχειρήσεων!

Πέρα από την καλή διατροφή, η τακτική σωματική άσκηση είναι βασική για την καλή υγεία και είναι αυτό που η ΕΑΠ προσφέρει στα παιδιά τόσα χρόνια!Η κοινωνική ευαισθησία είναι κάτι που εκλείπει από τις αθλητικές ακαδημίες, ειδικά σε αυτούς τους καιρούς, και έτσι θέλουμε να της ευχηθούμε και από εδώ να συνεχίζει το έργο της τόσο δυναμικά και φυσικά να  την ευχαριστήσουμε για την πρόσκλησή της!