Νιώθεις ότι το βάρος σου σε ορίζει; Ότι κάθε φορά που αντικρίζεις αυτόν τον αριθμό σου χαλάει όλη τη διάθεση; Ευτυχώς, δεν είσαι μόνος σου σε όλο αυτό! Αλλά έχει φτάσει η ώρα να σταματήσει να σε ορίζει!

Φαντάσου ότι τρως όσα θέλεις και έχεις στερηθεί τόσο καιρό. Το φαγητό απ’ έξω δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα και ξέρεις τί να επιλέξεις κάθε φορά! Νιώθεις καλά με τις επιλογές σου και αυτό αντανακλάται και στην αυτοπεποίθησή σου. Ταυτόχρονα είσαι στο λιγότερο βάρος των τελευταίων χρόνων και κάθε μέρα νιώθεις και πιο ανάλαφρος! Δεν είσαι σε δίαιτα, δεν καταπιέζεσαι, αυτήν την φορά ξέρεις τι πρέπει να κάνεις..και φυσικά δεν είναι κάτι προσωρινό ή κάτι που σύντομα θα σταματήσει!

Δεν είναι ένα όνειρο; Αναρωτιέσαι.

Η αλλαγή συμπεριφοράς γύρω από το φαγητό έχει αποδειχθεί πως είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μάθεις να χειρίζεσαι το βάρος σου. Πλήθος μελετών δημοσιεύονται καθημερινά καθώς το αυξημένο βάρος αποτελεί ολοένα και πιο διαδεδομένο πρόβλημα. Καμιά δίαιτα δεν έχει θεαματικά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου αν δε συνοδεύεται από αλλαγή συμπεριφοράς: είναι ο,τι πιο ουσιαστικό μπορείς να κάνεις για εσένα. Και εμείς είμαστε εδώ για να σου μάθουμε ακριβώς αυτό! Το να τρως γιατί πεινάς και όχι γιατί βαριέσαι ή είσαι στεναχωρημένος, το να μην υποκύπτεις στην κοινωνική πίεση και να είσαι ο κυρίαρχος του εαυτού σου. Θα μάθεις να ακούς τις ανάγκες του εαυτού σου, να τον κάνεις σύμμαχο και όχι εχθρό σου. Να τον υποστηρίζεις σε κάθε περίπτωση και μην λιμοκτονεί.

Μη χάνεις άλλο χρόνο. Άλλαξε τη σκέψη σου γύρω από το φαγητό ξεκινώντας σήμερα κιόλας! Κάλεσέ μας τώρα στο 2610 220159 και κλείσε το ραντεβού σου μαζί μας.