Άλλη μια μέρα που είσαι σε δίαιτα. Γυρνάς κουρασμένος από τη δουλειά σου και ξέρεις πως σε περιμένει ένα ελαφρύ βραδινό.. η μέρα σου ήταν πολύ κουραστική και εξουθενωτική. Νιώθεις την ανάγκη να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου που τα κατάφερε με τόση ευκολία! Μα αυτό θα καταστρέψει τη δίαιτα σου..Ή μήπως όχι; Ποιος ορίζει τι είναι δίαιτα; Ποιος ορίζει πως ο καθένας φροντίζει το σώμα και τον εαυτό του;

Συνήθως η δίαιτα είναι συνδεδεμένη στο μυαλό μας με κάτι πολύ στερητικό, αλλά η αλήθεια είναι πως μπορείς να χάσεις βάρος τρώγοντας λίγο πιο ελεύθερα.

Αν νιώθεις πως τα έχεις όλα υπό έλεγχο, εκτός από τη διατροφή σου, μάλλον είναι ώρα να βρεις τη σειρά σου και σε αυτό! Να βάλεις τέλος σε αυτό το φαύλο κύκλο: να μην περνάς μέρες που κάνεις ακραία δίαιτα και μέρες που ξεφεύγεις τελείως. Να μη στερείσαι και να απολαμβάνεις το φαγητό σου στην πραγματικότητα κάθε στιγμή!

Θέλεις να μάθεις πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε;
Έλα να βρούμε τη διατροφή που σου ταιριάζει! Εμείς δουλεύουμε μαζί σου και με βασικό γνώμονα τις συνθήκες ζωής σου σε βοηθάμε να οργανώνεις και να ρυθμίζεις τη διατροφή σου. Να ευχαριστιέσαι το φαγητό σου και να ακούς το σώμα σου. Σου μαθαίνουμε πώς να σκέφτεσαι γύρω από το φαγητό και έτσι να αποκτήσεις καλές και μακροχρόνιες συνήθειες. Με αυτόν το τρόπο σύντομα θα νιώθεις καλά και θα βελτιώσεις το βάρος και τους δείκτες υγείας σου.

Κάνε την αλλαγή που αποζητάς και βγάλε τον καλύτερο σου εαυτό! Κλείσε τώρα το ραντεβού σου μαζί μας στο 2610 220 159.