Εργαστήρια Διατροφής

Τα εργαστήρια διατροφής αποτελούν μία καινοτόμο μορφή εκπαίδευσης πάνω στη διατροφή, η οποία στηρίζεται σε βιωματικές μεθόδους και μεθόδους μη τυπικής μάθησης.

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι τα παιδιά ή οι ενήλικες που συμμετέχουν εκπαιδεύονται πάνω στο εκάστοτε διατροφικό ζήτημα με τρόπους πέραν των κλασσικών (ομιλιών, ενημερωτικών εντύπων κλπ) όπως με παιχνίδια, επιτόπια μαγειρική, κατασκευές και άλλα πολλά.

Ευτροφία εργαστήρια εκπαίδευσης πάνω στη διατροφή

Το Ευτροφία υλοποιεί εξατομικευμένα εργαστήρια διατροφής κατά παραγγελία και σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης στην οποία απευθύνονται.

Εργαστήρια διατροφής για παιδιά

Τα εργαστήρια διατροφής για παιδιά περιλαμβάνουν την εξοικείωση του παιδιού με την έννοια της υγιεινής διατροφής και τα οφέλη της, τον εμπλουτισμό του διαιτολογίου του παιδιού με περισσότερα τρόφιμα από όλες τις ομάδες των τροφίμων, την εκπαίδευση στη σωστή μερίδα του φαγητού, συνταγές για παιδιά και, φυσικά, την διασκέδαση και την έκφραση της δημιουργικότητας των παιδιών.

Επισκεφθείτε τη σελίδα Εργαστήρια διατροφής για παιδιά του Eutrofia.gr για να μάθετε περισσότερα.

Εργαστήρια διατροφής για ενήλικες

Η φιλοσοφία των εργαστηρίων περικλείεται στην άποψη ότι η καλή διατροφή απέχει πολύ από αυτό που προβάλλεται συχνά από τα μέσα ενημέρωσης (στερητικές δίαιτες, απαγορευτικά πρότυπα κλπ) και μπορεί να την ακολουθήσει ο καθένας μας εφόσον έχει το απαραίτητο υπόβαθρο και τις κατάλληλες δεξιότητες.

Επισκεφθείτε τη σελίδα Εργαστήρια διατροφής για ενήλικες του Eutrofia.gr για να μάθετε περισσότερα.

Επιλέξτε ημέρομηνία και κλείστε το ραντεβού σας στο Ευτροφία Κλείστε ραντεβού