Η Ομάδα μας

Γνωρίστε την ομάδα του Ευτροφία και τους συνεργάτες μας

Ποιοι είμαστε

Το Ευτροφία δημιουργήθηκε το 2014 με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου διατροφικών υπηρεσιών στην Πάτρα.

Με γνώμονα πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που αφορούν την αλλαγή της διατροφής και του τρόπου ζωής με στόχο τη διαχείριση του βάρους, την αντιμετώπιση κλινικών καταστάσεων και άλλα πολλά.

Παράλληλα, θέλοντας να προσεγγίσουμε το θέμα της καλής διατροφής από μικρή ηλικία, υλοποιούμε τακτικά εργαστήρια διατροφής για παιδιά. Τέλος, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προς επιχειρήσεις (εστίασης κ.α.).

Δείτε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας εδώ.
markella

Μαρκέλλα Συμεοπούλου

Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc, CISSN
Η Μαρκέλλα τελείωσε το Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και κατόπιν απέκτησε το μεταπτυχιακό της τίτλο στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, όπου ειδικεύτηκε στην παχυσαρκία και τη διαχείριση βάρους. Έκτοτε ασκεί το επάγγελμα του Διαιτολόγου σε ιδιωτικό επίπεδο, ενώ έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών Καραμανδάνειο.

Πιστεύοντας πως η διατροφή μπορεί να προσφέρει πολλά σημαντικά οφέλη στην υγεία του ανθρώπου, σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση του κόσμου που θέλει το διαιτολόγο να είναι αδυνατιστής, ξεκίνησε το Ευτροφία, και μαζί με τη Μέμα έχουν ως στόχο να αποσυνδέσουν την έννοια της καλής διατροφής από την έννοια της δίαιτας.

Είναι πιστοποιημένη Αθλητική Διατροφολόγος από τη Διεθνή Κοινότητα Αθλητικής Διατροφής (Certified Sports Nutritionist, International Society of Sports Nutrition) και διδάσκει στα σεμινάρια Αθλητικής Διατροφής που διενεργούνται στη σχολή Base Training.
mema

Μέμα Λαμπροπούλου

Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc, CISSN
Η Μέμα σπούδασε διατροφή στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης όπου και ειδικεύτηκε στην Διαχείριση Βάρους και την Παχυσαρκία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε να ασκεί ιδιωτικά το επάγγελμα του Διαιτολόγου-Διατροφολόγου ενώ άρχισε, παράλληλα, να ψάχνει ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της διατροφής. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η συνεργασία της με τη Μαρκέλλα, με την οποία μοιράζονται (εκτός από τις κοινές σπουδές) και το ίδιο όραμα για το τι σημαίνει καλή διατροφή και πώς αυτή πρέπει να μεταδίδεται στο κοινό. Έτσι, από το 2013 ξεκίνησαν μαζί το Ευτροφία, το πρώτο διατροφικό εργαστήρι στην Πάτρα.

Στα υπόλοιπα προσόντα της συγκαταλέγονται η πιστοποίηση Αθλητικού Διατροφολόγου από την Διεθνή Κοινότητα Αθλητικής Διατροφής (Certified Sports Nutritionist, International Society of Sports Nutrition) και η εμπειρία της σαν εκπαιδευτικό προσωπικό στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Βέργη. Είναι, επίσης, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων.

Συνεργάτες

valia

Βάλια Ψωμιάδη

-
Η Bάλια φοίτησε στο τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο πανεπιστήμιο, με ειδίκευση στην πολιτιστική διαχείριση. Παράλληλα σπούδασε σκηνογραφία και ενδυματολογία στο κολλέγιο Βακαλό και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο London Metropolitan University με αντικείμενο Arts and Heritage Management. Η ενασχόληση της με τα εκπαιδευτικά προγράμματα ξεκίνησε έπειτα από τη συνεργασία της με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο για το σχεδιασμό και την επιμέλεια της έκθεσης για την ενότητα «Ανακαλύπτω τον εαυτό μου. Πώς κινούμαι;». Στα παιδικά εργαστήρια διατροφής του Ευτροφία είναι υπεύθυνη για την καλλιτεχνική επιμέλεια και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Ο χώρος μας

xoros